Minestrone con Mini Fusilli

Minestrone met Mini Fusilli

(392)

Voor de Italiaanse soep minestrone bestaat niet één recept, de ingrediënten verschillen per streek en seizoen. Wat wel voor alle soepen geldt: je kunt er lekker veel groenten in verwerken.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Grand'Italia Sugocasa Tradizionale

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

  • Grand'Italia Mini Fusilli

    Kleine spiraalvormige pasta, ideaal voor kinderen of voor een lekkere pastasalade.

Voedingswaarden

  • Energie

    560kcal

  • Koolhydraten

    80g

  • Eiwitten

    19g

  • Vetten

    17g

Bereidingswijze Minestrone con Mini Fusilli

  • Stap 1

    Snijd de ui in ringen en de courgette in reepjes. Pers de tenen knoflook. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.

  • Stap 2

    Snijd de peterselie fijn en houd apart. Rasp de gele schil van de citroen, halveer de vrucht en pers hem uit.

  • Stap 3

    Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook. Voeg de sperziebonen toe en bak ze 2 min.mee.

  • Stap 4

    Voeg de bouillon, Sugocasa Tradionale en de Mini Fusilli toe en kook 4 min.

  • Stap 5

    Voeg de tuinerwten, courgette, het citroenrasp en -sap toe en kook nog 4 min. Bestrooi met peterselie.

  • Stap 6

    Varieer eens met 100% volkoren pasta, door de Mini Fusilli te vervangen door Mini Penne Integrali.

Minestrone con Mini Fusilli

Italianen verwerken vaak de restjes van de vorige dag in de minestrone. De perfecte no waste-soep!

Beoordeel dit recept