Hier vind je alle Italiaanse winter recepten van Grand'Italia bij elkaar. Gerechten waar je heerlijk warm van wordt op de koudere winterdagen, meestal goed gevuld met groenten vlees en een romige saus. Zoals een smaakvolle lasagne of andere ovenpasta, maar ook een stevige soep als tortellini in brodo rosso.

Wanneer in Italië de dagen korter worden, worden de avonden langer en gezelliger. Wij inspireren je graag met onze recepten, waarmee jij dat heerlijke Italiaanse wintergevoel bij jou in huis en aan tafel brengt. We helpen je met een overzicht van heerlijke winterse recepten, die je vaak al binnen een half uur op tafel kunt zetten.     

Lees meer...

Heerlijke winterse pastacombinaties: 

Je kiest misschien in de winter vaak voor de Italiaanse klassiekers, zoals een Traditionele Lasagne, een Tagliatelle alla Bolognese of een spaghetti Carbonara, er zijn echter nog veel meer smaakvolle en goedgevulde Italiaanse winter recepten die perfect passen bij deze tijd van het jaar. Liever geen lasagne? Kies dan bijvoorbeeld voor een goedgevulde Minestrone soep of Gnocchi met Piccante pastasaus. Je vindt onze favoriete recepten in een handig overzicht hieronder. 

Heb je nu een van deze lekkere winter recepten gemaakt? Laat het ons weten en tag @granditalianl op Instagram.

Uitgelicht recept

Spaghetti Volkoren met gehaktballetjes

Niets zegt 'comfort food' zoals een heerlijk bord spaghetti met gehaktballetjes. Deze klassieke combinatie van pasta polpette wordt naar een hoger niveau getild met onze Sugocasa Erbe saus, die zorgt voor een rijke tomatensmaak met fijne kruiden. De gehaktballetjes zijn sappig en perfect gekruid, Bekijk het recept...

Ingredienten

  • < 40
  • Vlees
  • 4