Ingrediënten
-
Traditionele lasagnebladen voor een echte Italiaanse lasagne.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
632kcal
-
Koolhydraten
64,4g
-
Eiwitten
27,5g
-
Vetten
28,2g
-
Vezels
6,3g
Bereidingswijze Lasagne met pompoen, tomaat en geitenkaas
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de peterselie fijn, de rode ui in halve ringen en snipper de knoflook.
-
Stap 2
Verhit 3 el olijfolie in een pan. Fruit de rode uit glazig. Voeg de knoflook, pompoenblokjes en de peterselie toe en bak ca. 12 min. mee op hoog vuur. Schep regelmatig om tot de pompoenblokjes beetgaar en goudbruin beginnen te kleuren.
-
Stap 3
Voeg de Sugocasa Tradizionale toe, roer goed door en breng aan de kook. Zet het vuur iets lager en laat nog 10 min. zachtjes sudderen. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
-
Stap 4
Verdeel 1/3 van de lasagnesaus over de bodem van een ingevette ovenschaal. Maak vervolgens een laag met de helft van de ricotta en leg 3 lasagnebladen er verticaal bovenop.
-
Stap 5
Herhaal stap 5, maar leg de lasagnebladen dit keer in tegengestelde richting (horizontaal). Eindig met een laag van lasagnesaus en bestrooi met de verkruimelde geitenkaas. Bestrooi (naar smaak) met de geraspte Parmezaanse kaas en bak de lasagne in ca. 35 min. gaar in de oven.