Penne all'Arrabbiata met paprika

Penne all'Arrabbiata con peperone

Een recept voor de mensen die van écht pittig houden. Deze Penne all'Arrabbiata is gemaakt met onze nieuwe Arrabbiata pastasaus, deze zet je letterlijk in vuur en vlam! 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    767kcal

  • Koolhydraten

    82,8g

  • Eiwitten

    15,7g

  • Vetten

    10,1g

  • Vezels

    6,2g

Bereidingswijze Penne all'Arrabbiata met paprika

  • Stap 1

    Kook de Penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 11 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft. Bewaar een beetje van het kookvocht.

  • Stap 2

    Snijd de paprika's in repen van 1 cm. Bak ze ca. 5 min. in de olijfolie op middelhoog vuur tot ze iets kleuren. Voeg de Arrabbiata saus toe en de helft van de peterselie. Laat een paar minuten pruttelen.

  • Stap 3

    Schep de saus met het apart gehouden kookvocht door de pasta en bestrooi met de rest van de peterselie om het gerecht helemaal af te maken.

  • Stap 4

    Serveertip: Lekker met stukjes gebakken rundersaucijs.

Beoordeel dit recept