Gebakken gnocchi met Tradizionale en groenten

Gnocchi al forno con Tradizionale en verdure

Dit recept is een heerlijk alternatief voor een pastamaaltijd, en met de Tradizionale pastasaus kan het hele gezin ervan genieten. Deze pastasaus komt namelijk in handige grote 600 gram pot. Extra lekker en gezond door de paprika en courgette. 

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Gebakken gnocchi met Tradizionale en groenten

  • Stap 1

    Voordat je de gnocchi bakt kun je deze het beste even licht voorkoken, gedurende ca. 2 min. Bak de gnocchi vervolgens in een koekenpan met olijfolie, voor ca. 12 min, totdat deze lekker krokant zijn.

  • Stap 2

    Snijd terwijl de gnocchi aan het bakken is, de paprika en courgette in kleine blokjes.

  • Stap 3

    Bak de paprika en courgette gedurende ca. 3 min. in een beetje olijfolie. Voeg de cherrytomaten, eventueel gehalveerd, en de Tradizionale pastasaus toe. Verwarm het geheel voor ca. 4 min. op laag vuur.

  • Stap 4

    Serveer de gebakken gnocchi in diepe borden en garneer met de Parmezaanse kaas en rucola. Daarna lekker genieten!

Beoordeel dit recept