Ingrediënten
-
-
-
-
Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.
-
-
Roomsaus met kazen.
-
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti all’Uovo met Romana saus, kip en spinazie
-
Stap 1
Pel en pers de knoflook. Snijd de gerookte kip in reepjes.
-
Stap 2
Verhit een koekenpan en rooster de walnoten in 5 minuten rondom goudbruin, laat iets afkoelen en hak grof.
-
Stap 3
Breng een pan water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 4
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 3 minuten op laag vuur. Voeg de gerookte kip, de pasta, de Romana saus en de spinazie beetje bij beetje toe totdat deze geslonken is. Voeg tot slot de groene tuinerwten toe en breng op smaak met zwarte peper.
-
Stap 5
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de geroosterde walnoten en de Parmezaanse kaas.
-
Stap 6
Lekker met verse rucola!