Ingrediënten
-
Rigatoni hebben een grotere diameter dan penne en recht uitgesneden uiteinden.
-
Tomatensaus met paprika en rode peper.
-
-
-
-
Bereidingswijze Rigatoni met pikante kip en sperziebonen
-
Stap 1
Blancheer de sperziebonen 30 seconden in kokend water, giet ze af en leg ze in ijskoud water. Zo blijven de sperziebonen mooi van kleur. Stoom de sperziebonen vervolgens beetgaar en breng ze op smaak met peper en zout.
-
Stap 2
Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bestrooi intussen de stukken kipfilet met een beetje peper en zout en bak ze aan alle kanten goudbruin en gaar. Bak de kip niet te lang zodat deze niet uitdroogt.
-
Stap 3
Voeg de Piccante saus en de sperziebonen bij de kip. Verwarm de saus op laag vuur. Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door.