Ingrediënten
-
-
Vermicelli is een uitstekende pasta voor in de soep.
-
Pesto met verse Italiaanse basilicum.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
330kcal
-
Koolhydraten
34g
-
Eiwitten
20g
-
Vetten
12g
-
Vezels
5g
Bereidingswijze Rijkgevulde tomatensoep met pesto
-
Stap 1
Snijd de courgette over de lengte doormidden. Snijd de helften in dunne plakjes. Snijd de winterpeen in dunne plakjes en de prei in ringen. Was de preiringen en laat uitlekken in een vergiet.
-
Stap 2
Breng 500 ml water met de Soffritto aan de kook. Verkruimel het bouillonblokje erboven en voeg de vermicelli toe. Laat 5 min. zachtjes koken.
-
Stap 3
Voeg de wortel en prei toe en kook 3 min. mee. Doe de courgette erbij en laat alles nog 5 min. koken.
-
Stap 4
Verdeel de soep over borden, roer er een lepel pesto door en besprenkel met extra vergine olijfolie. Lekker met croutons of grissini.