Volkoren fusilli met Sugocasa, tuinerwten en broccoli

Fusilli integrali con Sugocasa, piselli e broccoli

(316)

Italianen zijn dol op tomaten en gebruiken ze graag als basis voor hun gerechten. Elke regio heeft z'n eigen variaties en specialiteiten. Probeer het zelf maar, alles kan. Maar welke saus serveer je bij welke pasta? Heel simpel: fijne saus, fijne pasta, grove saus, grove pasta.

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Fusilli een goede bron van vezels.

  • Pastasaus Sugocasa Aglio 690g Grand'Italia

    Sugocasa Aglio is een heerlijke tomatensaus met knoflook, en verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.

Bereidingswijze Volkoren fusilli met Sugocasa, tuinerwten en broccoli

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Bak de knoflook met de broccoli in de olijfolie tot de broccoli beetgaar is.

  • Stap 3

    Voeg de Sugocasa Aglio en tuinerwten toe en warm goed door.

  • Stap 4

    Giet de pasta af.

  • Stap 5

    Voeg de salie en pasta toe aan de tomatensaus en serveer meteen.

Recept Volkoren fusilli met Sugocasa, tuinerwten en broccoli Grand'Italia
Beoordeel dit recept