Volkoren fusilli met Sugocasa, tuinerwten en broccoli

Fusilli integrali con Sugocasa, piselli e broccoli

(315)

Italianen zijn dol op tomaten en gebruiken ze graag als basis voor hun gerechten. Elke regio heeft z'n eigen variaties en specialiteiten. Probeer het zelf maar, alles kan. Maar welke saus serveer je bij welke pasta? Heel simpel: fijne saus, fijne pasta, grove saus, grove pasta.

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Volkoren fusilli met Sugocasa, tuinerwten en broccoli

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Bak de knoflook met de broccoli in de olijfolie tot de broccoli beetgaar is.

  • Stap 3

    Voeg Sugocasa en tuinerwten toe en warm goed door.

  • Stap 4

    Giet de pasta af.

  • Stap 5

    Voeg de salie en pasta toe aan de tomatensaus en serveer meteen.

Recept Volkoren fusilli met Sugocasa, tuinerwten en broccoli Grand'Italia
Beoordeel dit recept