Waar we in de zomer allemaal massaal genieten van elkaar met een drankje op het terras in de zon, is de herfst weer op een andere manier écht genieten. Wanneer het buiten kouder wordt en de regen zachtjes tegen het raam tikt, zijn de knusse momenten met elkaar aan tafel een waar genot. Waar we in de warme zomer maanden eigenlijk allemaal wel met gemak genieten van La Bella Vita, moeten we deze momenten in de herfst zelf creëren. 

En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. De Italiaanse keuken bevat namelijk tal van recepten en ingrediënten die perfect zijn voor het knusse najaar. Denk aan de rijke smaak van truffel en paddenstoelen waar de Italianen dol op zijn in de herfst. Wist je dat de witte en zwarte truffel van november tot januari het best verkrijgbaar zijn? Maar ook andere seizoengroenten zoals pompoen en spinazie zijn perfecte ingrediënten voor een herfstig Italiaanse maaltijd. Op deze pagina vind je alle najaarsrecepten bij elkaar, zodat je in één oogopslag kan zien van welke recepten jij vanavond warm kunt worden van binnen. 

Lees meer...

Haal La Bella Vita in huis in het najaar door extra te genieten van de gezellige en knusse momenten met elkaar. Nodig een groepje vrienden of familie uit om samen Italiaans te dineren, onder het genot van een heerlijke volle rode wijn. In het artikel leggen we je haarfijn uit hoe je er een echte gezellige Italiaanse avond van kunt maken. Maak de tafel gezellig met kaarsjes of gebruik een lege Sugocasafles met lampjes om de tafel aan te kleden. Nog meer gezelligheid? Zet dan onze Italiaanse playlist op!