Grand'Italia helpt je graag! Hier vind je recept inspiratie voor de perfecte pastasalade. Heerlijk voor op een warme dag, voor bij de BBQ of voor tijdens de lunch. Pastasalade is natuurlijk super makkelijk mee te nemen! Kies bijvoorbeeld voor een smaakvolle pastasalade met pesto of voor een pastasalade tonijn. Raak geïnspireerd om heerlijke pastasalades te maken met deze lekkere recepten.

Vandaag een pastasalade?
Maak jouw pastasalade eens met onze Salade Pasta Penne & Casarecce. Gemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten voor de perfecte pasta salade. Kleurrijk (door tomaat en spinazie) en super lekker met al je verse ingrediënten! Of probeer de Salade Pasta Volkoren Fusilli, ideaal voor lekkere gezonde pastasalades door de goede bron van vezels.

De perfecte pastasalade 
Pastasalades zijn eenvoudig te bereiden en je kunt gemakkelijk blijven variëren met verschillende verse salade-ingrediënten, dressings en toppings. De keuze aan lekkere recepten voor een heerlijke (koude) pastasalade is eindeloos! Een kleurrijke pastasalade is een heerlijke volwaardige hoofdmaaltijd, maar kan ook prima worden geserveerd als bijgerecht, bijvoorbeeld bij de barbecue. Heb je wat pastasalade over? Dan kun je een frisse pastasalade ook heerlijk eten als lunch.

Lees meer...

De mogelijkheden zijn eindeloos! Probeer één van onze pastasalade-recepten, bijvoorbeeld deze vegetarische pastasalade met pesto, mozzarella en cherrytomaten, frisse pastasalade tonijn met babyspinazie en puntpaprika of dit heerlijke pastasalade-recept met Pesto Rosso en kip. Liever vegan? Deze pastasalade met tuinerwten en olijven is een echte aanrader!

Salade Pasta
Grand'Italia heeft drie pastavarianten die speciaal ontwikkeld zijn voor pastasalades. Salade Pasta PenneCasarecce en Volkoren Fusilli zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Penne en Casarecce zijn gemaakt van tarwegries van harde tarwe (durum) en Volkoren Fusilli van volkoren tarwegries, voor een goede bron van vezels. Grand'Italia Salade Pasta is verrijkt met tomaat en spinazie heeft een heerlijk stevige bite, ook als je de pasta(salade) gekoeld of later serveert. De unieke pastavormen en texturen zorgen ervoor dat dressings lekker aan de pasta hechten. Zo smaakt iedere hap even lekker. Deze kleurrijke pasta combineert perfect met allerlei verse ingrediënten in een salade. 

Heb je ook zo’n lekker pastasalade recept gemaakt? Laat het ons weten en tag @granditalianl op Instagram!