Fusilli met Tradizionale pastasaus en mozzarella

Fusilli con Tradizionale e mozzarella

(12)

Deze heerlijke tradizionele pasta, met onze nieuwe producten Fusilli Half Volkoren en Tradizionale pastasaus, is eenvoudig maar ó zo lekker! De pasta heeft de vrolijke kleuren van de Italiaanse vlag door de tomaatjes, rucola en mozzarella, dus hiermee haal je letterlijk Italië in huis. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Fusilli met Tradizionale pastasaus en mozzarella

  • Stap 1

    Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 10 min. zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.

  • Stap 2

    Verwarm ondertussen de Tradizionale pastasaus op laag vuur. Voeg de cherrytomaten toe en gaar mee.

  • Stap 3

    Schep de saus door de fusilli. Voeg de mozzarella en rucola toe, roer door en laat nog 1 minuut staan.

Inspiratie perfect al dente Grand'Italia

La Bella Vita tip

Met de half volkoren pasta's voeg je net iets meer vezels toe aan je maaltijd, zonder consessies te doen op de bekende smaak van witte pasta en de heerlijke vertrouwde 'al dente' bite. Wil je meer lezen over hoe je de pasta het beste 'al dente' kookt? We vertellen je hierover graag meer in onze tips voor de beste 'al dente' pasta

Beoordeel dit recept