Spaghetti Half Volkoren met gehaktballetjes

Spaghetti semi-integrali con polpette

Een Italiaanse klassieker maken met een gezonde twist? Maak deze Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes eens met de Half Volkoren Spaghetti. Zo voeg je meer vezels toe aan je pastamaaltijd, maar geniet je nog steeds van die vertrouwde 'al dente' bite. 

 • < 40
 • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Spaghetti Half Volkoren met gehaktballetjes

 • Stap 1

  Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de Spaghetti Half Volkoren volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 10 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.

 • Stap 2

  Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes. Voeg de courgette en tijm toe. Doe de Sugocasa Erbe bij de gehaktballetjes en laat 10 min. zachtjes pruttelen.

 • Stap 3

  Schep de spaghetti door de saus.

 • Stap 4

  Garneer het gerecht met geraspte Parmezaanse kaas en geniet van jouw La Bella Vita avond.

Grand'Italia La Bella Vita tip 52

La Bella Vita tip

Met de Half Volkoren pasta's geniet je van de Italiaanse keuken zonder concessies te doen. De Half Volkoren pasta's worden gemaakt van 100% kwaliteitsgraan in een unieke combinatie van 50% durum tarwe en 50% volkoren durum tarwe. Daarom is Half Volkoren pasta een bron van vezels, maar heeft deze nog steeds die vertrouwde 'al dente' bite net als onze witte pasta. 

Kooktip bij Spaghetti half volkoren met gehaktballetjes

Combineer Half Volkoren pasta met Sugocasa, een heerlijke basis tomatensaus gemaakt van maar liefst 20 zongrijpte tomaten. Geef jouw saus een persoonlijke touch met je favoriete verse groenten en handgedraaide gehaktballetjes. 

Tip
Beoordeel dit recept