Ingrediënten
-
Verfijnde Penne van 100% natuurlijke ingrediënten, perfect voor heerlijke en kleurrijke pastasalades.
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Pastasalade met Pesto Peperoni e Noci en kastanjechampignons
-
Stap 1
Kook de Salade Pasta Penne volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 11 minuten zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Snijd de kastanjechampignons in plakjes en de cherrytomaten doormidden. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de champignons 5 minuten.
-
Stap 3
Verhit ondertussen een droge koekenpan en rooster hierin pijnboompitten in 2 tot 3 minuten goudbruin.
-
Stap 4
Schep de champignons, cherrytomaten, rucola en de Pesto Peperoni e Noci door de pasta. Breng op smaak met een snuf peper.
-
Stap 5
Serveer de pasta met de geroosterde pijnboompitten.