Tomatensoep met Mini Conchiglie

Zuppa di pomodoro con pasta

Deze rijkgevulde Italiaanse tomatensoep bevat lekker veel groenten en heeft een stevige bite door de Mini Conchiglie. Met soep kun je alle kanten op. Gebruik Sugocasa als basis en varieer met de ingrediënten, zo heb je steeds weer een andere soep.

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    434kcal

  • Koolhydraten

    82,4g

  • Eiwitten

    16,5g

  • Vetten

    2,8g

  • Vezels

    8,7g

Bereidingswijze Tomatensoep met Mini Conchiglie

  • Stap 1

    Snijd de rode ui, paprika, wortel en bleekselderij in stukjes.

  • Stap 2

    Fruit de ui in 1 el olijfolie gedurende 1 minuut. Voeg vervolgens de wortel en bleekselderij toe.

  • Stap 3

    Doe de paprika, Sugocasa en groentebouillon erbij.

  • Stap 4

    Voeg de Mini Conchiglie toe een laat het geheel ca. 8 minuten zachtjes koken.

  • Stap 5

    Verdeel de soep over de borden.

  • Stap 6

    Variatietip: Voeg fijngesneden rode peper toe om de soep wat pittiger te maken.

Een soep als deze leent zich uitstekend voor het verwerken van de restjes van de vorige dag. Een perfecte no waste-soep, dus!

Beoordeel dit recept