Inspiratie nodig? We helpen je graag met een aantal recepten die perfect bij deze tijd van het jaar passen; kleurrijke, smaakvolle en gemakkelijke pasta recepten. De dagen worden weer langer en warmer, en stiekem krijgen we vast een voorproefje op de zomer. Bij uitstek de gelegenheid om weer eens een heerlijk frisse pastasalade op tafel te zetten of juist een smaakvolle pasta pesto, met Pesto alla Genovese. In het voorjaar gaan we er graag weer op uit, waarna een goede maaltijd om de energie weer aan te vullen niet kan ontbreken.

Geniet dan tijdens een fijne lente avond van La Bella Vita met een heerlijke en gemakkelijke Italiaanse maaltijd. Italianen vinden het heerlijk om op deze avonden te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Maar vooral het natafelen wordt erg gewaardeerd als de avonden weer langer worden en ze weer meer van de zon kunnen genieten. Kies dus voor een gerecht waarvoor je niet te lang in de keuken hoeft te staan, des te meer tijd is er om samen te genieten. Wil je meer weten over een Ienteavond in Italië? Klik dan hier

Lees meer...

Vergeet hierbij natuurlijk niet de seizoensgroenten die deze tijd van het jaar het allerlekkerst zijn! Denk bijvoorbeeld aan een gerecht met het witte goud; asperges. Of juist aan een recept met pompoen, op de dagen dat het nog net iets kouder is. Andere groenten die in de lente graag gebruikt worden in Italiaanse gerechten zijn wiflof, tomaat, tuinbonen en wortelen. 

Breng de lente in jouw keuken met onze smakelijke en eenvoudige pasta- en pastasaladerecepten. Gebruik naast lente groenten ook verse lentekruiden zoals basilicum en munt om een frisse toets aan gerechten te geven. Voor een snel lentediner, probeer onze pasta met lichte sauzen of een kleurrijke pastasalade met seizoensgroenten zoals tomaten. Deze lente gerechten zijn perfect voor een gezellig samenzijn zonder te veel tijd in de keuken te spenderen.

Onze recepten halen het beste uit seizoensproducten en zijn ideaal voor een familiediner of een intieme maaltijd. Vier de lente met heerlijke en gemakkelijke voorjaars recepten die iedereen zullen bevallen. Genoeg keuze!