Volkoren fusilli met kabeljauw en sperziebonen in tomatensaus

Fusilli Integrali e Merluzzo con fagiolini al pomodoro

(539)

Niets zo erg als slappe of koude pasta. Tenzij je bewust koude pastasalade maakt. Maar dat zal een Italiaan niet zo snel doen. De Italiaan wacht tot op de laatste minuut met het in de pan doen van de pasta. Pasta koken voordat de gasten er zijn is namelijk echt uit den boze.

  • < 40
  • Vis
Recept Volkoren fusilli met kabeljauw Grand'Italia

Ingrediënten

  • Grand'Italia Fusilli Volkoren

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Fusilli een goede bron van vezels.

  • Grand'Italia Sugocasa Tradizionale

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Volkoren fusilli met kabeljauw en sperziebonen in tomatensaus

  • Stap 1

    Breng een pan met ruim water aan de kook.

  • Stap 2

    Verwijder de uiteinden van de sperziebonen. Blancheer de sperziebonen in kokend water tot deze beetgaar zijn.

  • Stap 3

    Kook ondertussen de Grand'Italia Fusilli Integrali volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Verhit een scheutje olijfolie in de pan en fruit de teentjes knoflook. Voeg de Sugocasa toe en laat 3 - 5 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 5

    Voeg de sperziebonen samen met de visfilets en de fijngehakte peterselie toe aan de tomatensaus. Gaar in 7 - 8 minuten. Breng op smaak met verse dragonblaadjes en eventueel peper en zout.

  • Stap 6

    Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep op ieder bord de saus en de visfilet. Garneer met geschaafde amandelen.

Recept Volkoren fusilli met kabeljauw Grand'Italia
Beoordeel dit recept