Half Volkoren Fusilli met Tradizionale en gehaktballetjes

Semi Integrali Fusilli con Tradizionale e polpette

Het beste van twee werelden; met dit recept kun jij vanavond genieten van de authentieke en moderne smaak van Italië. Onze nieuwe Tradizionale pastasaus geeft die heerlijke traditionele Italiaanse smaak aan dit recept. De gehaktballetjes en de Fusilli Half Volkoren geven het gerecht juist een twist uit de moderne Italiaanse keuken.

 • < 40
 • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Half Volkoren Fusilli met Tradizionale en gehaktballetjes

 • Stap 1

  Maak ca. 20 gehaktballetjes. Meng hiervoor het gehakt met de Italiaanse kruidenmix.

 • Stap 2

  Kook de Fusilli Half Volkoren volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 10 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft. Bewaar een kopje kookvocht en giet af.

 • Stap 3

  Bak de gehaktballetjes rondom bruin in olijfolie in een ruime koekenpan (ca. 5 min.). Schep de gehaktballetjes uit de pan en houd apart op een bord. In de pan, waar je net de gehaktballetjes in hebt gebakken, voeg je de courgette en de uien toe. Bak deze gedurende 3 min. Pers de tenen knoflook erboven uit en schep het geheel regelmatig om.

 • Stap 4

  Voeg de gehaktballetjes weer toe en voeg de Tradizionale pastasaus toe. Breng aan de kook en laat ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.

 • Stap 5

  Schep de pastasaus samen met het kookvocht door de pasta. Serveer met de verse basilicumblaadjes. Geniet van een heerlijke La Bella Vita maaltijd.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Half Volkoren pasta combineert het goede van vezels met de vertrouwde smaak van traditionele pasta.

Met Grand’Italia Fusilli Half Volkoren voeg je net wat meer vezels toe aan je pastamaaltijd, zonder concessies te doen! Je geniet namelijk nog steeds van die lekkere ‘al dente’ bite en smaak van tradizionele witte pasta.

Beoordeel dit recept