< Terug naar de receptenzoeker

Linguine alla Napoletana

Linguine alla Napoletana

Eerst Napoletana proeven, dan sterven! Toch maar niet. Want als je dit recept voor de klassieke tomatensaus uit Napels hebt geproefd, wil je het nog veel vaker bereiden. Lees het verhaal in de Pasta Maestro app en maak het recept.

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Linguine all'Uovo Linguine all'Uovo
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Erbe Sugocasa Erbe
  • 2 eetlepels eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 1 mespuntje mespuntjes
    pittige paprikapoeder pittige paprikapoeder
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt
  • klein hand handen
    peterselieblaadjes, fijngehakt peterselieblaadjes, fijngehakt
  • 1
    ui uien
  • 2 tenen tenen
    knoflook knoflook

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Fruit de ui en knoflook in olie in een braadpan. Voeg de tomatensaus en paprikapoeder toe. Roer goed door elkaar en laat op laag vuur 5 minuten zachtjes pruttelen.
  2. Stap 2

    Kook de Linguine all'Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af en meng met de saus.
  4. Stap 4

    Verdeel over 4 borden en bestrooi met Parmezaanse kaas en peterselie.