Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus

Spaghetti alla Napoletana

(613)

Eerst Napoletana proeven, dan sterven! Toch maar niet. Want als je dit recept voor de klassieke tomatensaus uit Napels hebt geproefd, wil je het nog veel vaker bereiden.

  • < 20
  • Vegetarisch
Recept Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus Grand'Italia

Ingrediënten

  • Pasta Spaghetti all'Uovo 500g Grand'Italia

    Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.

  • Grand'Italia Sugocasa Erbe

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus

  • Stap 1

    Fruit de ui en knoflook in olie in een braadpan.

  • Stap 2

    Voeg de Sugocasa toe. Roer goed door en laat op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 3

    Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 4

    Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met Parmezaanse kaas en basilicum.

Recept Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus Grand'Italia
Beoordeel dit recept