Fusilli Tricolori met salami en tomaat

Fusilli con salame e pomodorini

(838)

"La pasta non aspetta!" is een Italiaans gezegde: "De pasta wacht niet". Wat zoveel wil zeggen als: kook de pasta niet voordat je gasten aan tafel zitten. Dit recept is perfect voor een gezelschap die wel houdt van een beetje pit! 

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Tricolori 500g Grand'Italia

    Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.

  • Pastasaus Sugocasa Piccante 690g Grand'Italia

    Sugocasa Piccante is een heerlijke tomatensaus met paprika en chilipeper, en de verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten. 

Voedingswaarden

  • Energie

    716kcal

  • Koolhydraten

    87,8g

  • Eiwitten

    28,1g

  • Vetten

    26,6g

  • Vezels

    6,9g

Bereidingswijze Fusilli Tricolori met salami en tomaat

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Fruit de ui, knoflook en rode peper in de olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de salami toe en bak deze mee.

  • Stap 4

    Voeg de Sugocasa Piccante toe en laat goed warm worden.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Serveer met de cherrytomaten, kaaskrullen en rucola.

Recept Fusilli Tricolori met salami Grand'Italia
Beoordeel dit recept