Fusilli Tricolori met salami en tomaat

Fusilli con salame e pomodorini

(836)

"La pasta non aspetta!" is een Italiaans gezegde: "De pasta wacht niet". Wat zoveel wil zeggen als: kook de pasta niet voordat je gasten aan tafel zitten. Pasta moet volgens de Italianen na het koken meteen worden opgediend en gegeten.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Tricolori 500g Grand'Italia

    Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Fusilli Tricolori met salami en tomaat

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Fruit de ui, knoflook en rode peper in de olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de salami toe en bak deze mee.

  • Stap 4

    Voeg de Sugocasa toe en laat goed warm worden.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Serveer met de cherrytomaten, kaaskrullen en rucola.

Recept Fusilli Tricolori met salami Grand'Italia
Beoordeel dit recept