Fusilli Tricolori met salami en tomaat

Fusilli con salame e pomodorini

(835)

"La pasta non aspetta!" is een Italiaans gezegde: "De pasta wacht niet". Wat zoveel wil zeggen als: kook de pasta niet voordat je gasten aan tafel zitten. Pasta moet volgens de Italianen na het koken meteen worden opgediend en gegeten.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Fusilli Tricolori

    Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.

  • Grand'Italia Sugocasa Tradizionale

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Fusilli Tricolori met salami en tomaat

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Fruit de ui, knoflook en rode peper in de olijfolie.

  • Stap 3

    Voeg de salami toe en bak deze mee.

  • Stap 4

    Voeg de Sugocasa toe en laat goed warm worden.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Serveer met de cherrytomaten, kaaskrullen en rucola.

Recept Fusilli Tricolori met salami Grand'Italia
Beoordeel dit recept