Fusilli con salsiccia, salvia e pecorino

Fusilli met worst, salie en pecorino

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Tradizionali 500g Grand'Italia

    Fusilli zijn spiraalvormige korte pastasliertjes.

  • Pastasaus Piccante 400g Grand'Italia

    Tomatensaus met paprika en rode peper.

Voedingswaarden

  • Energie

    895kcal

  • Koolhydraten

    84g

  • Eiwitten

    39g

  • Vetten

    44g

  • Vezels

    6g

Bereidingswijze Fusilli con salsiccia, salvia e pecorino

  • Stap 1

    Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verhit in een koekenpan 1 el olie en bak de stukken worst 2 min. rondom bruin.

  • Stap 3

    Verhit in een andere koekenpan de rest van de olie en fruit hierin de uien en de rode peper 3 min. op matig vuur. Voeg de knoflook en salie toe en fruit samen nog 5 min. op laag vuur.

  • Stap 4

    Voeg de rode wijn toe en laat verdampen. Schep de Piccante erbij en voeg de worst toe. Breng aan de kook en laat 5 min. sudderen.

  • Stap 5

    Meng de fusilli met de saus en verdeel over de borden.

  • Stap 6

    Rasp de pecorino erover.

Kooktip bij Fusilli con salsiccia, salvia e pecorino

Om de zaden uit de rode peper te verwijderen, halveer je de peper over de lengte. Schraap de zaden en de zaadlijsten met een theelepel uit de binnenkant van de peper. De peper is dan minder pittig.

Tip
Beoordeel dit recept