Ingrediënten
-
Spiraalvormige korte pastasliertjes in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
580kcal
-
Koolhydraten
59g
-
Eiwitten
25g
-
Vetten
26g
-
Vezels
5g
Bereidingswijze Insalata di pasta al tonno
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
-
Stap 2
Pers de helft van de citroen uit en snijd de andere helft in parten. Snijd de paprika’s in kleine blokjes.
-
Stap 3
Meng de pasta in een kom met het citroensap, de olijfolie, de helft van de tonijn (met de olie uit 1 blikje), kappertjes en babyspinazie. Breng op smaak met een beetje zout.
-
Stap 4
Schep de salade in diepe borden en verdeel de rest van de tonijn erover. Bestrooi met versgemalen zwarte peper.