Tortellini in brodo rosso

Tortellini in bouillon

  • < 20
  • Gevogelte

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    435kcal

  • Koolhydraten

    45g

  • Eiwitten

    20g

  • Vetten

    17g

  • Vezels

    6g

Bereidingswijze Tortellini in brodo rosso

  • Stap 1

    Verhit de olijfolie in een ruime pan en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. Voeg de suiker toe. Roer goed en laat 5 min. op zacht vuur karamelliseren.

  • Stap 2

    Voeg de rode wijn, bouillon, peen, prei, bleekselderij en de tortellini toe en laat ca. 15 min. zachtjes koken tot de tortellini al dente is.

  • Stap 3

    Verdeel de soep over 4 kommen en rasp er de Parmezaanse kaas over. Bestrooi met oregano.

Kooktip bij Tortellini in brodo rosso

Voor dit gerecht kun je ook een andere variant tortellini gebruiken, zoals Tortellini Gusto Carne (worst) of Tortellini agli Spinaci e Ricotta (spinazie en ricotta).

Tip
Beoordeel dit recept