Crostini met Sugocasa, ansjovis en kappertjes

Crostini con Sugocasa

(2275)

Ook de Italiaanse borrelhappen komen natuurlijk uit eigen keuken. Beleg knapperige toastjes met echte smaakmakers. Een perfect begin van je Italiaanse diner.

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    325kcal

  • Koolhydraten

    42g

  • Eiwitten

    9g

  • Vetten

    13g

Bereidingswijze Crostini met Sugocasa, ansjovis en kappertjes

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de ciabatta in plakjes, bestrijk ze met extra vergine olijfolie en rooster ze ca. 10 min. Neem ze daarna uit de oven, laat afkoelen en wrijf in met de gehalveeerde teentjes knoflook.

  • Stap 2

    Laat de sugocasa kort uitlekken in een fijnmazige zeef. Doe de saus in een kom, schep er 2 el kappertjes door en breng op smaak met olie en peper.

  • Stap 3

    Verdeel de saus vlak voor het serveren over de crostini. Leg op elk toastje een ansjovisfilet en garneer met verse oregano.

Beoordeel dit recept