Ingrediënten
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Penne een goede bron van vezels.
-
Pastasaus met tomaten en basilicum.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Volkoren Penne met groenten
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika in een ovenschaal, besprenkel met een beetje olijfolie en grill in de oven tot ze zwart beginnen te blakeren. Laat afkoelen, ontvel en snijd in stukjes.
-
Stap 2
Breng een pan met ruim water aan de kook. Bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 11 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft .
-
Stap 3
Verhit 4 el olijfolie in de pan en gaar de aubergine en de courgette. Voeg de saus toe en laat 10 minuten pruttelen.
-
Stap 4
Giet de penne af en meng deze met de gegrilde paprika en de fijngesneden basilicumblaadjes door de saus. Garneer met Pecorino.