Ingrediënten
-
Verfijnde Penne van 100% natuurlijke ingrediënten, perfect voor heerlijke en kleurrijke pastasalades.
-
Pesto met verse Italiaanse basilicum.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
739kcal
-
Koolhydraten
65,4g
-
Eiwitten
29g
-
Vetten
38,9g
-
Vezels
6,7g
Bereidingswijze Pastasalade met pesto
-
Stap 1
Kook de Salade Pasta Penne in 11 min. 'al dente'. Giet af en spoel koud onder de kraan. Laat goed uitlekken.
-
Stap 2
Halveer de cherrytomaten en mozzarella. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
-
Stap 3
Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, mozzarella en rucola erdoor.
-
Stap 4
Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.
-
Stap 5
Tip: Serveer met 100g krokant gebakken parmaham.