Ingrediënten
-
Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
660kcal
-
Koolhydraten
76g
-
Eiwitten
25g
-
Vetten
27g
Bereidingswijze Penne met truffelpesto, kastanjechampignons en spinazie
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Snijd ondertussen de kastanjechampignons in vieren. Verhit de grillpan en gril de champignons tot er mooie strepen ontstaan.
-
Stap 3
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg telkens een hand spinazie toe tot deze geslonken is.
-
Stap 4
Roer de Pesto Tartufo, champignons en spinazie door de pasta.
-
Stap 5
Garneer met de Parmezaanse kaas.