Penne al pesto tartufo, funghi e spinaci

Penne met truffelpesto, kastanjechampignons en spinazie

(800)

Italianen zijn dol op paddenstoelen. Dit gerecht bevat naast kastanjechampignons ook truffel: de koning onder de paddenstoelen. Met zijn aardse, rijke smaak regeert hij in dit gerecht.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    660kcal

  • Koolhydraten

    76g

  • Eiwitten

    25g

  • Vetten

    27g

Bereidingswijze Penne al pesto tartufo, funghi e spinaci

  • Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Snijd ondertussen de kastanjechampignons in vieren. Verhit de grillpan en gril de champignons tot er mooie strepen ontstaan.

  • Stap 3

    Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg telkens een hand spinazie toe tot deze geslonken is.

  • Stap 4

    Roer de Pasta Pesto Tartufo, champignons en spinazie door de pasta.

  • Stap 5

    Garneer met de Parmezaanse kaas.

Recept Penne al pesto tartufo Grand'Italia

De truffel is een bijzonder knolletje. Hij groeit onder de grond, op de wortels van de eik, populier of hazelaar. Hij combineert vooral goed met eiwitrijke producten.

Beoordeel dit recept