Gnocchi alla caprese

Gnocchi alla caprese

(41)

  • < 40
  • Vegetarisch
Recept Gnocchi alla caprese Grand'Italia

Ingrediënten

Bereidingswijze Gnocchi alla caprese

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • Stap 2

    Pel en snipper de rode ui. Halveer de cherrytomaatjes, pluk de blaadjes van de basilicum en hak de takjes fijn. scheur de mozzarella in stukjes.

  • Stap 3

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de fijngehakte steeltjes basilicum 4 minuten op laag vuur. Voeg de Basilico saus toe en verwarm 4 minuten. Haal de pan van het vuur en roer de gnocchi en de cherrytomaatjes erdoorheen. Schenk het Gnocchi-mengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel de mozzarella stukjes eroverheen. Bak de Gnocchi Caprese 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  • Stap 4

    Garneer de Gnocchi Caprese met de basilicumblaadjes en serveer direct.

Recept Gnocchi alla Caprese Grand'Italia

Beoordeel dit recept