Gnocchi alla caprese

Gnocchi alla caprese

(41)

Genieten van een thuisdiner? Blijf lekker koken. Maak bijvoorbeeld deze Gnocchi alla Caprese uit de oven.
Een heerlijk gnocchi recept met gesmolten mozzarella.

Heb je dit lekkere recept ook gemaakt? Laat het ons weten en tag @granditalianl op Instagram.Lees meer...

  • < 40
  • Vegetarisch
Recept Gnocchi alla caprese Grand'Italia

Ingrediënten

Bereidingswijze Gnocchi alla caprese

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • Stap 2

    Pel en snipper de rode ui. Halveer de cherrytomaatjes, pluk de blaadjes van de basilicum en hak de takjes fijn. scheur de mozzarella in stukjes.

  • Stap 3

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de fijngehakte steeltjes basilicum 4 minuten op laag vuur. Voeg de Basilico saus toe en verwarm 4 minuten. Haal de pan van het vuur en roer de gnocchi en de cherrytomaatjes erdoorheen. Schenk het Gnocchi-mengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel de mozzarella stukjes eroverheen. Bak de Gnocchi Caprese 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  • Stap 4

    Garneer de Gnocchi Caprese met de basilicumblaadjes en serveer direct.

Recept Gnocchi alla Caprese Grand'Italia

Beoordeel dit recept