Ingrediënten
-
Gnocchi di Patate zijn heerlijke luchtige Italiaanse deegballetjes, gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Uniek en verrassend lekker!
-
Basilico is een heerlijke veelzijdige pastasaus, gemaakt volgens Italiaans recept, met zongerijpte tomaten en basilicum.
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
645kcal
-
Koolhydraten
109,4g
-
Eiwitten
19,3g
-
Vetten
12,9g
-
Vezels
6,9g
Bereidingswijze Gnocchi alla caprese
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Stap 2
Pel en snipper de rode ui. Halveer de cherrytomaatjes, pluk de blaadjes van de basilicum en hak de takjes fijn. scheur de mozzarella in stukjes.
-
Stap 3
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de fijngehakte steeltjes basilicum 4 minuten op laag vuur. Voeg de Basilico saus toe en verwarm 4 minuten. Haal de pan van het vuur en roer de gnocchi en de cherrytomaatjes erdoorheen. Schenk het Gnocchi-mengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel de mozzarella stukjes eroverheen. Bak de Gnocchi Caprese 15 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Stap 4
Garneer de Gnocchi Caprese met de basilicumblaadjes en serveer direct.