Penne al salmone e peperoni

Penne met zalm en paprika

  • < 40
  • Vis

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa Tradizionale is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten.

  • Pasta Penne Volkoren 500g Grand'Italia

    Penne is een holle pastavorm en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus. Gemaakt van 100% volkoren kwaliteitsgraan, met meer vezels en een heerlijke stevige bite.

Voedingswaarden

  • Energie

    790kcal

  • Koolhydraten

    79g

  • Eiwitten

    36g

  • Vetten

    34g

Bereidingswijze Penne al salmone e peperoni

  • Stap 1

    Verhit 4 el olie in een grote koekenpan en bak de sjalotten en paprikareepjes op laag vuur zacht en gaar. Voeg de Sugocasa toe en laat 10 min. zachtjes koken.

  • Stap 2

    Leg het stuk zalmfilet in de saus en schep er wat saus over. Doe een deksel op de pan en laat 10 min. zachtjes garen. Breek de zalm daarna voorzichtig met een spatel in stukken.

  • Stap 3

    Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 4

    Meng de pasta voorzichtig door de saus. Serveer met de rucola.

Beoordeel dit recept