Nicoletta Tavella’s Top 10 met Sugocasa

Italiaanse chef-kok Nicoletta Tavella is gek op onze pure, 100% natuurlijke basissaus Sugocasa. Dit vanwege de smaak van de verse zongerijpte tomaten én het feit dat de saus verder alleen wat kruiden bevat. Dus geen toegevoegde smaakstoffen of conserveermiddelen. Sugocasa is voor haar de ideale saus om eindeloos mee te variëren met pastasaus, lasagne, soep of een aperitivo.

Dit zijn Nicoletta's top 10 gerechten met Sugocasa:

  1. Ei-Spaghetti met gehaktballetjes in tomaten-kruidensaus
  2. Crostini met Sugocasa, ansjovis en kappertjes
  3. Farfalle met kip en olijven
  4. Spaghetti met olijven en ansjovis
  5. Conchigliette met Siciliaanse ratatouille
  6. Pipe Rigate met kabeljauw met sperzieboontjes in tomaten-kruidensaus
  7. Pittige Spaghetti Integrali met broccoli en zongedroogde tomaten
  8. Lasagne met aubergine, courgette en mozzarella
  9. Tagliatelle Paglia e Fieno met paddenstoelen en rauwe ham
  10. Capresesalade in het glas met pistache-rucolacrème en mozzarellamousse