Ingrediënten
-
Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.
-
Pesto met verse duurzaam geoogste Italiaanse basilicum.
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
771kcal
-
Koolhydraten
84,1g
-
Eiwitten
45,3g
-
Vetten
26,6g
-
Vezels
8g
Bereidingswijze Penne met Pesto alla Genovese
-
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 11 minuten zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
-
Stap 2
Snijd de kipfilet en de gele paprika in blokjes. Snijd de courgette in plakjes. Bak deze vervolgens in een hapjespan totdat ze goudbruin zijn.
-
Stap 3
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de tros cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tros cherrytomaten voor ongeveer 10 minuten.
-
Stap 4
Meng de Penne met de Pesto alla Genovese. Voeg vervolgens de kip, paprika, courgette en de helft van de cherrytomaten (zonder takjes) toe. Bewaar de andere helft van de cherrytomaten voor de garnering.
-
Stap 5
Verdeel de pasta over de borden en garneer met een trosje cherrytomaten, vers geraspte Parmezaanse kaas en blaadjes gescheurde basilicum.