Ingrediënten
-
Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
1.029kcal
-
Koolhydraten
80,7g
-
Eiwitten
37,3g
-
Vetten
60,7g
-
Vezels
7,6g
Bereidingswijze Tagliatelle met pesto, burrata, Parmaham en gegrilde groene asperges
-
Stap 1
Breng een ruime pan water aan de kook. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 7 minuten, zodat deze lekker 'al dente' blijft.
-
Stap 2
Was intussen de cherrytomaten en de groene asperges. Droog de groene asperges met een schone theedoek en snijd de onderkant eraf (ca. 1-2 cm). Bestrijk ze met olijfolie.
-
Stap 3
Verwarm een scheutje olijfolie in een grillpan en leg de droge asperges daarin. Keer ze regelmatig om, zodat ze rondom goudbruin worden en ze grillstrepen krijgen. Voeg naar smaak wat peper en zout toe. Snijd de cherrytomaten door de helft.
-
Stap 4
Giet de gekookte tagliatelle af en meng deze samen met de Romige Pesto alla Genovese in een pan. Verwarm de pasta met pesto voor 2 minuten. Haal de pan van het vuur en meng de gehalveerde cherrytomaten voorzichtig door de pasta.
-
Stap 5
Verdeel het gerecht over borden of een schaal en garneer met Parmaham en de gegrilde groene asperges. Scheur de burrata iets open. Maak het gerecht af door de burrata in het midden bovenop het gerecht te leggen.