Ingrediënten
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Fusilli een goede bron van vezels.
-
Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
565kcal
-
Koolhydraten
77,8g
-
Eiwitten
23g
-
Vetten
14,6g
-
Vezels
14,7g
Bereidingswijze Volkoren fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika
-
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijziging op de verpakking, gedurende 9 minuten zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.
-
Stap 2
Fruit de knoflook en ui in 3 eetlepels olijfolie tot deze mooi glazig zijn.
-
Stap 3
Voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 minuten mee.
-
Stap 4
Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 minuten mee.
-
Stap 5
Voeg de Sugocasa Tradizionale en de verse oregano toe (en eventueel zwarte peper naar smaak). Laat het mengsel vervolgens voor 10 minuten sudderen op laag vuur.
-
Stap 6
Schep de saus door de pasta, garneer met Parmezaanse kaas en serveer direct!