Volkoren fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika

Fusilli integrali con Sugocasa, broccoli e peperone

Dit gezonde recept is heerlijk door het gebruik van de smaakvolle en eenvoudige ingrediënten. En extra goed voor je door de vezels in de volkoren fusilli. Gegarandeerd lang een verzadigd gevoel. 

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Volkoren 500g Grand'Italia

    Door de grove structuur biedt deze volkoren Fusilli een goede bron van vezels.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten, met verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.

Voedingswaarden

  • Energie

    565kcal

  • Koolhydraten

    77,8g

  • Eiwitten

    23g

  • Vetten

    14,6g

  • Vezels

    14,7g

Bereidingswijze Volkoren fusilli met Sugocasa, broccoli en paprika

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijziging op de verpakking, gedurende 9 minuten zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.

  • Stap 2

    Fruit de knoflook en ui in 3 eetlepels olijfolie tot deze mooi glazig zijn.

  • Stap 3

    Voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak deze vervolgens 2 minuten mee.

  • Stap 4

    Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 minuten mee.

  • Stap 5

    Voeg de Sugocasa Tradizionale en de verse oregano toe (en eventueel zwarte peper naar smaak). Laat het mengsel vervolgens voor 10 minuten sudderen op laag vuur.

  • Stap 6

    Schep de saus door de pasta, garneer met Parmezaanse kaas en serveer direct!

Grand'Italia Pasta Maaltijd Inspiratie

La Bella Vita tip

Altijd al nieuwsgierig geweest naar waarom volkoren pasta zo voedzaam is? We vertellen het je graag in dit artikel

Kooktip bij Volkoren fusilli met sugocasa, broccoli en paprika

Dit recept is vegetarisch, maar je kunt het natuurlijk gemakkelijk aanvullen met vlees of vis. Voeg bijvoorbeeld wat gebakken kipreepjes toe of garnalen. Eet je wel vegetarisch, maar wil je toch wat extra proteïne aan je gerecht toevoegen? De vegetarische kipstukjes smaken ook heerlijk in dit recept. 

Tip
Beoordeel dit recept