Fusilli met courgette, bosui, artisjok en pesto rosso

Fusilli con zucchini, cipollotti, carciofi e Pesto Rosso

(336)

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta Fusilli Tradizionali 500g Grand'Italia

    Fusilli zijn spiraalvormige korte pastasliertjes.

  • Pesto Rosso 185g Grand'Italia

    Pesto met zongedroogde tomaten.

Bereidingswijze Fusilli met courgette, bosui, artisjok en pesto rosso

  • Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Bak de bosui en courgette ongeveer 5 minuten in de olijfolie

  • Stap 3

    Giet de pasta af en roer goed door de Pesto Rosso en voeg de Parmigiano Reggiano toe. 

  • Stap 4

    Meng de groenten en de artisjokken erdoor

  • Stap 5

    Breng op smaak met zout en peper en serveer direct. 

Beoordeel dit recept