Tortellini al Forno

Tortellini al Forno

Deze gevulde pasta met ricotta en spinazie gaat heel goed samen met de smaak van de verse basilicum in onze Pesto alla Genovese. De courgette en cherrytomaatjes voegen nog wat extra vitaminen toe. Doordat de ovenschotel verder al het werk voor je doet, zet je dit gerecht super snel op tafel.Lees meer...

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Tortellini al Forno

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Stap 2

    Kook de tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking, maar houd 11 minuten kooktijd aan in plaats van 15 minuten.

  • Stap 3

    Roer terwijl de pasta kookt de Pesto alla Genovese door de ricotta. Meng vervolgens het pesto ricotta mengsel met de courgetteblokjes en de gehalveerde cherrytomaatjes.

  • Stap 4

    Giet de voorgekookte tortellini af en roer de gevulde pasta door het pesto ricotta mengsel en de groenten.

  • Stap 5

    Vet een ovenschaal in en verdeel de tortellini gelijkmatig over de schaal. Leg de plakjes mozzarella erop. Bak de tortellini ovenschotel vervolgens af gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Wil je meer leren over de heerlijke verse basilicumsmaak in onze Pesto alla Genovese? Je leest meer in ons artikel over deze authentieke Italiaanse smaakmaker

 

Beoordeel dit recept