Ingrediënten
-
-
-
-
-
-
-
-
Grand'Italia Basilico pastasaus is een heerlijke tomatensaus, met het Italiaanse kruid basilicum.
-
-
Door de grove structuur biedt deze volkoren Spaghetti een goede bron van vezels.
Bereidingswijze Spaghetti con zucchinepesto e salmone
-
Stap 1
Bestrooi de moten zalm met zout en royaal met peper.
-
Stap 2
Meng de courgette, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten met een staafmixer of keukenmachine tot een grove pestosaus. Voeg indien nodig nog wat olie toe.
-
Stap 3
Kook de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 4
Verwarm de Basilico saus in een pan en meng de pesto er door.
-
Stap 5
Bak de zalmmoten in de pan en houd warm onder aluminiumfolie in een voorverwarmde oven van 80°C.
-
Stap 6
Giet de pasta af en meng door de pestosaus.
-
Stap 7
Leg de moten zalm op de pasta en serveer direct.