Pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika

Insalata di pasta con ricotta, avocado e peperone grigliato

Geniet van een frisse pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika. De dressing blijft heerlijk in de groeven van de Half Volkoren Fusilli zitten, zodat elke hap extra lekker smaakt! Blijft er wat over? Bewaar de pastasalade lekker voor de volgende dag. Ideaal als lunch bijvoorbeeld.

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    460kcal

  • Koolhydraten

    54,6g

  • Eiwitten

    13,5g

  • Vetten

    19,0g

  • Vezels

    8,4g

Bereidingswijze Pastasalade met ricotta, avocado en gegrilde paprika

  • Stap 1

    Kook de pasta in 10 minuten 'al dente'. Spoel af in koud water.

  • Stap 2

    Snijd de avocado in plakjes en de gegrilde paprika in stukjes.

  • Stap 3

    Knijp de citroen uit. Mix het sap met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 4

    Meng de dressing door de pasta.

  • Stap 5

    Voeg de avocado, gegrilde paprika, ricotta en rucola toe en meng het geheel tot een frisse salade.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Wil je weten waarom je de Grand'Italia Half Volkoren Fusilli nog moet afspoelen na het koken? In dit artikel vertellen we je het geheim! 

Recept Salade Pasta Volkoren Fusilli met ricotta Grand'Italia
Beoordeel dit recept