< Terug naar de receptenzoeker

Macaroni met kip en tomatensaus

Macaroni con pollo e pomodori

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Macaroni Macaroni
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Basilico Basilico
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 4 stuk stuks
    kipfilet kipfilets
  • 1 snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen de kip in een scheutje olijfolie aan alle kanten gaar.
  2. Stap 2

    Giet de basilicosaus bij de kip en laat deze 5 minuten op matig vuur meesudderen. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is. Roer de pasta door de saus en laat het nog eens 1 minuut meegaren.