Ingrediënten
-
Grand'Italia Gnocchi di Patate zijn gemaakt van 80% aardappel en zijn een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels en rijst.
-
Tomatensaus met paprika en rode peper.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Gebakken gnocchi met Piccante, paprika en courgette
-
Stap 1
Kook de gnocchi voor ca. 2 minuten lichtjes voor en giet direct af. Bak de gnocchi vervolgens voor ca. 12 minuten heerlijk krokant in een beetje olijfolie.
-
Stap 2
Snijd in de tussentijd de gele paprika en courgette in kleine blokjes.
-
Stap 3
Bak de paprika en courgette voor ca. 3 minuten. Voeg de cherrytomaten en Piccante pastasaus toe en verwarm voor ca. 4 minuten op laag vuur.
-
Stap 4
Haal de pan van het vuur en roer de gebakken gnocchi erdoor.
-
Stap 5
Bestrooi de gnocchi met Parmezaanse kaas en garneer met rucola.