Gebakken gnocchi met Piccante, paprika en courgette

Gnocchi al forno con Piccante, peperoni e zucchine

Geen zin om uren in de keuken te staan? Dit smaakvolle recept met Gnocchi di Patate zet je super snel en gemakkelijk op tafel. Door de Piccante pastasaus krijgt het gerecht iets meer pit!

 • < 40
 • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Gebakken gnocchi met Piccante, paprika en courgette

 • Stap 1

  Kook de gnocchi voor ca. 2 minuten lichtjes voor en giet direct af. Bak de gnocchi vervolgens voor ca. 12 minuten heerlijk krokant in een beetje olijfolie.

 • Stap 2

  Snijd in de tussentijd de gele paprika en courgette in kleine blokjes.

 • Stap 3

  Bak de paprika en courgette voor ca. 3 minuten. Voeg de cherrytomaten en Piccante pastasaus toe en verwarm voor ca. 4 minuten op laag vuur.

 • Stap 4

  Haal de pan van het vuur en roer de gebakken gnocchi erdoor.

 • Stap 5

  Bestrooi de gnocchi met Parmezaanse kaas en garneer met rucola.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Gnocchi is een smaakvol en veelzijdige Italiaanse lekkernij, die perfect als alternatief voor pasta te gebruiken is. Veel mensen weten echter niet goed wat Gnocchi nu precies is en hoe je het het beste kunt bereiden. Weten hoe wij Gnocchi het liefste maken? Klik dan op de link. 

Kooktip bij Gebakken gnocchi met piccante, paprika en courgette

Tip! Vind je het gerecht te groot of onhandig om te eten? Als je de rucolablaadjes in kleinere stukken scheurt dan wordt de portie grootte iets kleiner en het gerecht makkelijker te eten! 

Gebruik je liever Mini Gnocchi di Patate? Dat kan natuurlijk ook. Kook dan de Mini Gnocchi voor ca. 1 minuut lichtjes voor en giet direct af. Bak vervolgens de Mini Gnocchi voor ca. 10-12 minuten heerlijk goudbruin en krokant in een beetje olijfolie. 

Kooktip
Beoordeel dit recept