Volkoren Fusilli met Tradizionale pastasaus, broccoli en paprika

Fusilli Integrali con Tradizionale, broccoli e peperone

Op zoek naar een recept boordevol goede voedingsstoffen? Je hebt hem gevonden. Deze pasta geeft lang een verzadigd gevoel door de extra vezels in de Volkoren Fusilli. De Tradizionale pastasaus brengt alle eenvoudige ingrediënten samen voor die heerlijke Italiaanse smaak. 

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Volkoren Fusilli met Tradizionale pastasaus, broccoli en paprika

  • Stap 1

    Breng een pan ruim water aan de kook. Kook de pasta volgens de aanwijziging op de verpakking, gedurende ca. 9 min. zodat deze lekker ‘al dente’ blijft.

  • Stap 2

    Fruit de knoflook samen met de knoflook in 3 el olijfolie todat beiden mooi glazig zijn.

  • Stap 3

    Voeg de broccoli aan de ui en knoflook toe en bak deze vervolgens 2 min. mee.

  • Stap 4

    Voeg de gesneden gele paprika toe in de pan met broccoli, ui en knoflook, en bak nogmaals 2 min. mee.

  • Stap 5

    Doe de Tradizionale pastasaus en de verse oregano erbij in de pan (en zwarte peper naar smaak). Laat de pastasaus voor ongeveer 10 min. sudderen op laag vuur.

  • Stap 6

    Schep de pastasaus door de gekookte pasta. Serveer over 6 borden en maak af met Parmezaanse kaas!

Beoordeel dit recept