< Terug naar de receptenzoeker

Gnocchi met Basilico saus en zongedroogde tomaten

Gnocchi di Patate alla Piemontese

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Basilico Basilico
  • 60 gram gram Grand'Italia
    Pomodori Secchi (zongedroogde tomaten) Pomodori Secchi (zongedroogde tomaten)
  • 1 pak pakken Grand'Italia
    Gnocchi di Patate Gnocchi di Patate
  • 2 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 1 teentje teentjes
    knoflook knoflook
  • 4 eetlepel eetlepels
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
  • 4 blaadje blaadjes
    verse basilicum verse basilicum

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Snijd de knoflook en zongedroogde tomaten in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook.
  2. Stap 2

    Voeg de Basilico saus en zongedroogde tomaten toe en verwarm het geheel. Breng ondertussen een ruime hoeveelheid water aan de kook (houd 1 liter water per 100 gram Gnocchi aan).
  3. Stap 3

    Kook de Gnocchi 3 minuten en verdeel met de saus over de borden. Garneer het geheel met Parmezaanse kaas en verse basilicum.