Gnocchi alla Genovese

Gnocchi alla Genovese

(248)

Sinds jaar en dag bereiden de Liguriërs verse pesto. Steeds meer thuiskoks doen dit hen na. Wil je dat echt goed doen? Gebruik dan de traditionele stenen vijzel voor het ‘pestare’. Dat maakt het resultaat super smeuïg.

  • < 20
  • Vegetarisch
Recept Gnocchi alla Genovese Grand'Italia

Ingrediënten

  • Grand'Italia Gnocchi di Patate

    Grand'Italia Gnocchi di Patate zijn gemaakt van 80% aardappel en zijn een heerlijk, echt Italiaans alternatief voor pasta, aardappels en rijst.

Bereidingswijze Gnocchi alla Genovese

  • Stap 1

    Maal de ingrediënten voor de zelfgemaakte pesto (basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, olijfolie en zout) in een vijzel (of keukenmachine) tot een dikke saus.

  • Stap 2

    Kook de sperziebonen beetgaar en giet af.

  • Stap 3

    Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 4

    Giet de gnocchi af en meng deze samen met de pesto en de sperziebonen in een pan. Roer 3 minuten goed door tot het warm is.

  • Stap 5

    Vervang de zelfgemaakte pesto eens door Grand'Italia Pesto alla Genovese (90g).

Recept Gnocchi alla Genovese Grand'Italia
Beoordeel dit recept