Ingrediënten
-
Grand'Italia Gnocchi di Patate zijn gemaakt van 80% aardappel en zijn een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels en rijst.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Gnocchi alla Genovese
-
Stap 1
Maal de ingrediënten voor de zelfgemaakte pesto (basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, olijfolie en zout) in een vijzel (of keukenmachine) tot een dikke saus.
-
Stap 2
Kook de sperziebonen beetgaar en giet af.
-
Stap 3
Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Stap 4
Giet de gnocchi af en meng deze samen met de pesto en de sperziebonen in een pan. Roer 3 minuten goed door tot het warm is.
-
Stap 5
Vervang de zelfgemaakte pesto eens door Grand'Italia Pesto alla Genovese (90g).