Gebakken Mini Gnocchi met Pesto Rosso

Mini Gnocchi al Pesto Rosso

Wil je variëren met aardappelgnocchi? Probeer dit recept met gebakken Mini Gnocchi dan eens. Als je deze kleinere gnocchi bakt krijgen ze een lekker krokante bite. Heerlijk met Pesto Rosso en zongedroogde tomaten, zoals in dit recept.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    818kcal

  • Koolhydraten

    65,7g

  • Eiwitten

    27,4g

  • Vetten

    48,3g

  • Vezels

    5,8g

Bereidingswijze Gebakken Mini Gnocchi met Pesto Rosso

  • Stap 1

    Kook de Mini Gnocchi ca. 1 minuut voor en giet af. Bak ze vervolgens in 10-12 minuten krokant in 1 el olijfolie.

  • Stap 2

    Snijd de courgette in blokjes en de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.

  • Stap 3

    Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Voeg de courgette en zongedroogde tomaten toe en bak nog 3 min. mee. Roer de pesto erdoor.

  • Stap 4

    Meng de Mini Gnocchi door de pestosaus en garneer met rucola.

  • Stap 5

    Variatietip: Vervang de kip door aubergine.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Pesto Rosso is naast Pesto alla Genovese een van de bekendste varianten van dit Italiaanse kruidenmengsel. Maar er zijn talloze andere varianten en iedere kok heeft zijn eigen recept. Meer weten? Klik dan hier

Recept Mini Gnocchi al Pesto Grand'Italia
Beoordeel dit recept