Gebakken Mini Gnocchi met Pesto Rosso

Mini Gnocchi al Pesto Rosso

Wil je variëren met aardappelgnocchi? Probeer dit recept met gebakken Mini Gnocchi dan eens. Als je deze kleinere gnocchi bakt krijgen ze een lekker krokante bite. Heerlijk met Pesto Rosso en zongedroogde tomaten, zoals in dit recept.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Gebakken Mini Gnocchi met Pesto Rosso

  • Stap 1

    Kook de Mini Gnocchi ca. 1 minuut voor en giet af. Bak ze vervolgens in 10-12 minuten krokant in 1 el olijfolie.

  • Stap 2

    Snijd de courgette in blokjes en de zongedroogde tomaten in dunne reepjes.

  • Stap 3

    Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Voeg de courgette en zongedroogde tomaten toe en bak nog 3 min. mee. Roer de pesto erdoor.

  • Stap 4

    Meng de Mini Gnocchi door de pestosaus en garneer met rucola.

  • Stap 5

    Variatietip: Vervang de kip door aubergine.

Recept Mini Gnocchi al Pesto Grand'Italia
Beoordeel dit recept