Romige Gnocchi met Romana saus en zongedroogde tomaat

Gnocchi cremosi con salsa romana e pomodori secchi

Voor iedereen die gek is op gnocchi, is deze romige variant echt een aanrader. De heerlijke smaak van Italiaanse kazen, Pecorino Romano DOP, mascarpone en Grana Padano DOP, in de Romana pastasaus komt hierin heel goed naar voren. 

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Romige Gnocchi met Romana saus en zongedroogde tomaat

  • Stap 1

    Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de Gnocchi di Patate in 15 minuten goudbruin en krokant.

  • Stap 2

    Snijd de courgette in plakjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak hierin de courgette 2 tot 3 minuten per kant.

  • Stap 3

    Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in kleine reepjes en snijd de basilicumblaadjes fijn.

  • Stap 4

    Schep dan de Romana pastasaus, zongedroogde tomaten, basilicum, gegrilde courgette en een beetje van de Parmezaanse kaas door de gebakken gnocchi.

  • Stap 5

    Verdeel de gnocchi over vier borden en serveer met de rest van de Parmezaanse kaas.

Grand'Italia La Bella Vita tip

La Bella Vita tip

Nog gemakkelijker dit recept maken? De dames van Chicks Love Food waarmee we dit heerlijke recept hebben ontwikkeld hebben een super handige instructievideo gemaakt. Klik op de link om de instructievideo te bekijken! Zo zet jij dit gerecht nog makkelijker op tafel en blijft er meer tijd over om van La Bella Vita te genieten. 

Beoordeel dit recept