Ingrediënten
-
Grand'Italia Mini Gnocchi di Patate heeft een kleinere vorm, maar de bekende volle aardappelsmaak. Uniek en verrassend lekker.
-
Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Mini Gnocchi met gegrilde groente
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Stap 2
Pel en pers de knoflook en meng met wat olijfolie. Snijd de courgettes en aubergine in stukken, verdeel over een bakplaat met bakpapier, bestrijk met knoflookolie en grill 20 minuten in de oven.
-
Stap 3
Breng ondertussen een pan water aan de kook, kook de Grand'Italia Mini Gnocchi 1 minuut en giet af.
-
Stap 4
Verhit vervolgens een diepe koekenpan en bak de gerookte spekblokjes in 5 minuten krokant, voeg vervolgens de Mini Gnocchi toe en bak in 10-12 minuten knapperig. Voeg vervolgens de Sugocasa Tradizionale en de gegrile groente toe.
-
Stap 5
Verdeel de Mini Gnocchi over de borden, scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de Mini Gnocchi.
-
Stap 6
Tip: Extra lekker met verse basilicum!