< Terug naar de receptenzoeker

Gnocchi alla Genovese

Gnocchi alla Genovese

Ingrediënten

  • 1 pak pakken Grand'Italia
    Gnocchi di Patate Gnocchi di Patate
  • 300 gram gram
    sperziebonen, gehalveerd sperziebonen, gehalveerd
  • 1 handvol handen vol
    verse basilicumblaadjes verse basilicumblaadjes
  • 2 tenen tenen
    knoflook knoflook
  • 1,5 eetlepel eetlepels
    pijnboompit pijnboompitten
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
  • 4 eetlepels eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Maal de ingrediënten voor de zelfgemaakte pesto (basilicum, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, olijfolie en zout) in een vijzel (of keukenmachine) tot een dikke saus.
  2. Stap 2

    Kook de sperziebonen beetgaar en giet af.
  3. Stap 3

    Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Stap 4

    Giet de gnocchi af en meng deze samen met de pesto en de sperziebonen in een pan. Roer 3 minuten goed door tot het warm is.
  5. Tip

    Vervang de zelfgemaakte pesto eens door Grand'Italia Pesto alla Genovese (90g).