Tagliatelle al salmone e asparagi verdi

Tagliatelle met zalm en groene asperges

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

  • Pasta Tagliatelle all'Uovo 500g Grand'Italia

    Tagliatelle wordt gemaakt door vellen pasta op te rollen en in linten te snijden.

Voedingswaarden

  • Energie

    755kcal

  • Koolhydraten

    76g

  • Eiwitten

    31g

  • Vetten

    35g

Bereidingswijze Tagliatelle al salmone e asparagi verdi

  • Stap 1

    Snijd de asperges in 3 gelijke stukken. Snijd de venkel in de lengte doormidden. Snijd de helften elk in 8 dunne parten.

  • Stap 2

    Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de stukken asperge en venkel 5 min. Schep regelmatig om.

  • Stap 4

    Houd 2 el bosui achter en voeg de rest met de knoflook toe aan de pan met de asperges en venkel. Bak een paar min. mee tot de knoflook lichtbruin kleurt.

  • Stap 5

    Voeg de crème fraîche, het citroensap en basilicum toe en breng de saus op smaak met versgemalen peper en zout.

  • Stap 6

    Schep de saus door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de zalmflakes en de achtergehouden bosui.

Beoordeel dit recept