Ingrediënten
-
Deze Grand'Italia Glutenvrije Fusilli is gemaakt van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.
-
Tomatensaus met paprika en rode peper.
-
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
574kcal
-
Koolhydraten
86g
-
Eiwitten
20,3g
-
Vetten
15,5g
-
Vezels
5,4g
Bereidingswijze Glutenvrije fusilli met rucola, cherrytomaatjes en mozzarella
-
Stap 1
Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
-
Stap 2
Warm intussen de piccante saus op. Zet het vuur lager, voeg de cherrytomaatjes toe en gaar mee. Meng vervolgens de saus door de pasta.
-
Stap 3
Voeg de mozzarellabolletjes en de rucola toe, roer alles even door elkaar en laat de smaken nog 1 minuut intrekken. Garneer eventueel met verse basilicum.