Farfalle met Romige Pesto alla Genovese en zalm

Farfalle con Pest Cremoso alla Genovese e salmone

(556)

Ga voor deze Pasta pesto met zalm en courgette, want de combinatie zalm pesto is echt heerlijk. Dit recept met farfalle pasta zet je snel en gemakkelijk op tafel voor een doordeweekse avond, maar kan natuurlijk ook super goed in het weekend! 

  • < 20
  • Vis

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    857kcal

  • Koolhydraten

    76g

  • Eiwitten

    44,5g

  • Vetten

    40,8g

  • Vezels

    5,1g

Bereidingswijze Farfalle met Romige Pesto alla Genovese en zalm

  • Stap 1

    Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2

    Verhit een koekenpan met olijfolie en bak hierin de in stukjes gesneden courgette.

  • Stap 3

    Giet de pasta af en meng deze met de gebakken courgette, de Romige Pesto alla Genovese en zalmsnippers.

  • Stap 4

    Garneer met de verse basilicum en Parmezaanse kaas. Serveer direct!

Inspiratie perfect al dente Grand'Italia

La Bella Vita tip

Te gare pasta serveren is in Italië bijna een doodzonde. Pasta serveer je al dente. En dan spadellare, spadellare, spadellare: mengen, mengen, mengen. Zodat de pasta de smaak van de saus overneemt. Minstens 1 minuut! Meer leren over het garen van pasta? Klik hier

Kooktip bij Farfalle met romige pesto alla genovese en zalm

Een andere gerecht met de combinatie zalm pesto proberen? Vervang de Romige Pesto alla Genovese eens door onze klassieke Pesto alla Genovese of door onze Pesto Rosso. De Pesto alla Genovese heeft die authentieke smaak van een klassieke pesto, waar de Pesto Rosso juist weer die krachtige smaak van zongedroogde tomaat heeft! 

Kooktip
Beoordeel dit recept